Connect Run 2020 - Help de ziekte ALS voorkomen!

Koen Jaski
Qr
van totaal € 50 (2610%)

Ken je de ALS campagne nog met die confronterende posters in bushokjes van slachtoffers die de strijd inmiddels hadden verloren? Vlak voor deze eerste campagne werd bij mijn collega Albert ook ALS geconstateerd.

Albert was een rasechte Amsterdammer die met zijn uitgesproken gevoel voor humor altijd de lachers op z'n hand kreeg. Door zijn hulpvaardigheid stond hij bij iedereen te boek als een warm en oprecht mens.

Net als bij elk ander persoon, was ook Albert's strijd tegen ALS oneerlijk...

Hoe mooi is het dan dat ik nu de gelegenheid krijg om mijn gezonde spieren in te gaan zetten voor onderzoek naar ALS zodat de dagelijkse strijd tegen deze sluipmoordenaar voor alle Albert's uiteindelijk een eerlijke strijd kan worden die ook écht gewonnen kan worden?

Alvast bedankt voor je bijdrage!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.